Carrière

Al heel jong bleek Thom zich enorm thuis te voelen in meerdere balsporten, alleen het balletje werd steeds een stukje kleiner. Daar waar de plaatselijke voetbalclub Thom graag als speler probeerde binnen te halen, sloeg Thom op 5-jarige leeftijd liever een balletje over het net op de tennisbaan. Maar de bal werd uiteindelijk nog wat kleiner, want al spelenderwijs was Thom steeds vaker te vinden op de driving range van Golfclub Zeewolde, waar zijn uiteindelijke golfavontuur is begonnen.

De eerste slagen

Het ‘spelen’ op de golfbaan werd steeds serieuzer en er ontstond een échte passie, ondanks zijn jonge leeftijd! Thom was eigenlijk net iets te jong om met golf te beginnen, maar toch wist hij met volharding menigeen enthousiast mee te krijgen in zijn droom en doel: golfer worden.

Professionele coaches

Met zijn huidige team aan professionele coaches werkt hij dagelijks toe naar die ene droom: professioneel golfer worden. Met zijn ambitie streeft hij ernaar om tourspeler te worden.

De eerste
toernooien

Van het spelen van zijn eerste Europees Kampioenschap in Schotland als 12-jarige tot een jarenlange deelname in de Nationale Teams van Jong Oranje en Oranje Heren, heeft Thom zicht nationaal en internationaal in teamverband én individueel ontplooit tot een ervaren en zeer gedreven topamateur. Als Nationaal Kampioen Heren Strokeplay in 2020 werkt Thom nu toe naar nog meer topnoteringen om vervolgens binnen afzienbare tijd de overstap te maken naar professioneel golfer.

Realiseer samen de droom van Thom!

Thom jaagt zijn droom met veel passie achterna. Wil jij een steentje bijdragen? Wij komen graag met je in contact!